24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

MPPS: E premte, 5 qershor është ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se 5 qershori (e premte) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e mbajtur më 3 qershor 2020 e përcaktoi 5 qershorin si ditë jo pune për të gjithë qytetarët me qëllim të sigurimit të koordinimit të tërësishëm të aktiviteteve të kahëzuara ndaj ballafaqimit të futjes dhe përhapjes së koronavirusit COVID-19. sa/

Të fundit