23/04/2024
6.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 132 raste të reja të covid-19 në Tetovë 19 raste të reja :

Në 24 orët e fundit janë bërë 868 testime, dhe janë regjistruar 132 raste të reja të covid-19 në:

– Shkup 57
– Kumanovë 10
– Dibër 1
– Shtyp 13
– Prilep 7
– Tetovë 19
– Strugë 3
– Veles 4
– Bitola 1
– Ohër 5
– Kavadarci 1
– Gostivar 6
– Probistip 2
– Sveti Nikole 2
– Resen 1

12 persona ndruan jetë , pesë pacientë nga Shkupi, një nga Shtipi, dy pacientë nga Tetova, dy nga Struga, një nga Velesi dhe një pacient nga Gostivari.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 112 pacientë nga:

– Shkup 42
– Shtyp 40
– Prilep 1
– Tetovë 16
– Veles 1
– Gostivar 5
– Kochani 2
– Probistip 3
– Sveti Nikole 2

Deri më tani janë bërë gjithsej 59.633 testime covid në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

 

Të fundit