28/05/2024
12.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 163 raste të reja të covid-19.në Tetovë 25 rste të reja

Në 24 orët e fundit janë bërë 1074 testime dhe janë regjistruar 163 raste të reja të covid-19.

– Shkup 70
– Kumanovë 2
– Dibër 6
– Shtip 14
– Prilep 2
– Tetovë 25
– Strugë 4
– Veles 2
– Bitola 1
– Ohër 9
– Kavadarci 3
– Gostivar 11
– Strumicë 1
– Kriva Palanka 2
– Koçani 3
– Sveti Nikole 4
– Resen 4

Tre persona vdiqën në GOB ” 8 Shtator pacient nga Resen (42) në spital më 13 qershor dhe dy pacientë nga Shkupi (71) në spital më 15 qershor dhe pacient (83 d) shtruar në spital në 23 qershor.

Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 40 pacientë të shëruar.

– Shkup 6
– Kumanovë 1
– Shtip 16
– Prilep 1
– Tetovë 9
– Veles 2
– Bitola 1
– Gostivar 2
– Koçani 1
– Resen 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 56.809 testime covid-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covidit të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 5758, numri i pacientëve të shëruar është 2206, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3284.

Të fundit