29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Maj 2018 u premtua se muret mbrojtëse në rrugën e Banjës së Tetovës do rregulloheshin, sot (21 Qershor 2020)

PSE JO?
Rruga e Banjës së Tetovës u asfaltua para pak vitesh dhe shumë pak kohë më pas ky muri u shemb. Sot e kësaj dite ky mur vazhdon të përbëjë rrezik për kalimtarët dhe automjetet. Edhe pse nga Komuna e Tetovës në Maj 2018 (komenti i parë) u premtua se muret mbrojtëse do rregulloheshin, sot (21 Qershor 2020) kjo është gjendja faktike, shkruan në profie tij në FB Arianit Xhaferi.

Të fundit