16/06/2024
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Mavrovë dhe në Kodrën e Diellit janë regjistruar temperatura prej -12 gradë Celsius

Temperaturë më e ulët prej – 12 gradë Celsius mëngjesin e sotëm është matur në Mavrovë dhe në Kodrën e Diellit. Vijojnë Ohri, Krusheva, Dibra dhe Tetova me -8, në Pretor -7, në Berovë -4, Manastir -3, Prilep, Kriva Pallankë -2, Shtip, Vinicë -1, Kumanovë, Strumicë, Shkup, Zajçev Rid, Demir Kapi 0, Gjevgjeli 3.

Siç njoftoi DPHM, shtresë më e lartë e botës në mëngjes është matur në Pozharane, 13 centimetra, pastaj 11 në Krushevë, 7 në Kriva Pallankë, 5 në Ohër, 4 në Gjirushte, 3 në Manastir dhe Tetovë, 2 në Berovë.

Të fundit