24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në rajonin e Tetovës jehona për votim edhe më tutje është më e vogël në Zhelinë

Komuna e Zhelinës, ku ka 23.926 persona në listën zgjedhore, shënon jehonën më të vogël nga të gjitha komunat e Tetovës në të gjitha orët e deritanishme të jehonës së votuesve. Deri në orën 15 atje kanë votuar 17,58 për qind e votuesve.

Komuna e Tetovës deri në orën 15:00 edhe më tutje ka jehonë më të madhe – 26,03 për qind prej 84.454 votuesve në 117 vendvotime. Vijojnë Jegunovca me 25,21 për qind dhe Tearca me 23,77 për qind.

Komuna e Bregallnicës shënon 20,98 jehonë të votuesve, përderisa Bogovina 20,74 për qind.

Në zgjedhjet presidenciale në vitin 2019 jehona në orën 15, gjithashtu, ishte më e vogël në komunën e Zhelinës, ku atëherë kanë votuar vetëm 10,06 për qind e banorëve në listën zgjedhore. fc/

Të fundit