17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nënshkruhet marrëveshja për “Autobusët e shpejtë”

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Peytre Shilegov, ministri i Financave, Fatmir Besimi, ai për Transport dhe Lidhje, Bllagoj Boçvarski dhe përfaqësuesi i Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe zhvillim nënshkruan marrëveshjen për “Autobusët e shpejtë”.

“Sot po nënshkruajmë këtë marrëveshje me çka edhe zyrtarisht fillon procedura për “Autobusët e shpejt”, me këtë po realizojmë një ëndërr 40 vjeçare të shkupjanëve. Shkupi është qyteti i parë në Ballkan që do ta implementoj këtë sistem përmes së cilit do të ulet tollovia në trafik, por do të ndikoj edhe në ndotjen e ajrit”, deklaroi Petre Shilegov, kryetar i Qytetit të Shkupi.

Të fundit