16/06/2024
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga nesër në komunën e Kumanovës hynë në fuqi vendimi për ndalimin e hyrjes dhe daljes

Nga nesër në komunën e Kumanovës hynë në fuqi vendimi për ndalimin e hyrjes dhe daljes me transportin publik të udhëtarëve, ndërurbanë dhe hekurudhor.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore në seancën e sotme të 27-të fuqizoi Vendimin për ndalimin dhe regjimin e veçantë të lëvizjes në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore duke ndaluar hyrjen dhe daljen nga dhe brenda territorit të komunës së Kumanovës nga transporti publik dhe ndërkombëtar i udhëtarëve dhe hekurudhorë.

Ky vendim hyn në fuqi më 25 Mars 2020. Ne po forcojmë më tej masat për të ndaluar kërcënimin e koronavirusit. Këto janë masa për të mbrojtur të gjithë qytetarët, të gjithë ne. Respektoni ata që të kenë sukses.

Të fundit