25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga sot ndalohet tubimi i më shumë se pesë personave, masat mund të shtrëngohen

Temperatura prej 24 gradësh e gjallëroi Shkupin. Shpatet e Vodnos, tërheqëse për një shëtitje në diell. Megjithëse rekomandimi është të qëndroni në shtëpi, banorët e Shkupit vendosën të kalojnë një pjesë të mëngjesit në natyrë. Qytetarët pushtuan malin me makina, biçikleta, motoçikleta ose në këmbë. Ulëset në Vodnon e mesme të stërmbushura, por të stërmbushur edhe kontejnerët. Policia është e pranishme. Megjithatë, me masat e reja të qeverisë, qasja në Vodno është e kufizuar. Nga ora gjashtë pasdite deri në gjashtë të mëngjesit është e ndaluar qasja. Gjithashtu ndalohet edhe mbledhja e më shumë se pesë personave në publik . Policia është urdhëruar t’i prishë grupet dhe të forcojë kontrollet në parqe. Një nga masat e qeverisë është që rojtarët të kontrollojnë hyrjen dhe daljen e marketeve, farmacive, zyrave postare. Masa tashmë po respektohet. Në radhë, qytetarët presin që t’i thërrasë sigurimi për të hyrë dhe të blerë.

Të fundit