13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një tufë qensh sulmuan një fëmijë në oborrin e një kopshti parashkollor në Suboticë dhe kafshuan disa nxënës që po ktheheshin nga shkolla

Policia në Suboticë ka identifikuar dhe gjetur pronarin e qenve që sulmuan fëmijët sot.

– Dyshojmë se qentë e pesëdhjetë e nëntë vjeçarit nga Subotica janë siguruar në mënyrë joadekuate, për këtë arsye kanë arritur të ikin dhe të sulmojnë një fëmijë katërvjeçar në oborrin e një kopshti parashkollor. Pas kësaj, në afërsi të qendrës së qytetit, tre fëmijë që po ktheheshin nga shkolla janë lënduar lehtë – thonë SVR Subotica.

Milicitë komunale dhe punëtorët e strehimoreve i gjetën qentë dhe i morën nga pronarët e tyre.

Me urdhër të Prokurorisë Publike Themelore të Suboticës, kundër të dyshuarit policia do të bëjë kallëzim penal për shkaktim të rrezikut publik.

Sipas informacioneve jozyrtare, sulmi me qen në Suboticë ka ndodhur në lagjen Radijalac, që është në qendër të qytetit.

Të fundit