03/03/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

NPK “Tetova”: Analizat e fundit tregojnë se uji në Tetovë është i pijshëm

NPK “Tetova” Tetovë njofton qytetarët se sipas analizave të fundit uji në qytet është i pastër dhe i pijshëm.

“Analizat e fundit sa i përket ujit të pijshëm janë në rregull dhe lirisht mund të përdoret për pije”, thuhet në njoftimin e NPK “Tetova” Tetovë.

Të fundit