12/07/2024
32.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nuhiu ia lëshon vendin Spasovskit

Në Minitrinë e Punëve të Brendshme, ministri aktual, Agim Nuhiu ia dorëzoi detyrën ministrit të ri të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

 

Ministri Spasovski falenderoi Nuhiu për angazhimin e deritanishëm në MPB dhe njoftoi vazhdimin e reformave që filluan në mandatin e tij të mëparshëm si Ministër i Brendshëm si dhe vazhdimin e policisë me pajisjse me qëllim të përmirësimit të punës së policisë dhe në shërbim të qytetarëve.

Të fundit