25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nxënësit kthehen në mësim, fillon sot gjysmëvjetori i dytë në Maqedoni

Pas pushimit trejavor të dimrit, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot kthehen në mësim, disa në bankat shkollore, ndërsa të tjerët para kompjuterëve, për të vazhduar gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2020/2021.

Sipas Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ky modeli i kombinuar u zhvillua me sukses në gjysmëvjetorin e parë dhe për këtë arsye nuk do të ndryshojë në pjesën e dytë të vitit shkollor.

Të fundit