20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Optika Retina Tetovë, shënon 23 vjetorin e themelimit (VIDEO)

Optika Retina, këtë javë shënon 23 vjetorin e themelimit duke mbijetuar me sukses në treg.

Tashmë, me këtë optikë udhëheq gjenerata e dytë e familjes Tateshi, ndërsa synimi është që edhe në të ardhmen të vazhdohet me punë dhe me suksese.

Dr Era Tateshi-Optika Retina

Të qenurit në hap me kohën ka qenë prioritet për drejtuesit e Optika Retinës, duke qenë të parë në sjelljen e brendeve të njohura botërore.

Në ndërkohë, krahas kësaj, në Optika Retina kryhen edhe vizita okulistike. Tashmë realizohen edhe matje me metoda të avancuara.

Në shënimin e 23 vjetorit të optikës Retina është duke u organizuar edhe një lojë shpërbylese.

Optika Retina fillimisht u hap në Strugë në vitin 1999 ndërsa më pas u transferua në Tetovë.

Lokacioni I saj ndodhet afër Gjimnazit të Tetovës. /Tv Koha/

Të fundit