12/07/2024
32.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Paraburgimi, lëshohet urdhër që Muhamed Zekiri të sillet me polici në gjykatë!

Gjykata Penale Shkup njofton se pas marrjes së kërkesës nga prokurori kompetent, që Muhamed Zekirit t’i shqiptohet paraburgim, ka kërkuar që i njëjti të sillet në Gjykatë me polici, transmeton TV21.

“Pas pranimit të propozimit, në afatin e paraparë ligjor, gjykatësi i procedurës paraprake, në përputhje me dispozitat e Kodit Penal ka dhënë urdhër deri te Stacioni Policor kompetent për të sjellë të të dyshuarin në adresën e vetme të potencuar në propozim. Pasi i dyshuari të dalë para gjykatësit dhe të deklarohet në raport me propozimin e prokurorit publik, do të përgatitet vendim për të cilin palët dhe publiku do të njoftohen me kohë”, qëndron mes tjerash në njoftimin e Gjykatës.

Të fundit