25/07/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pas 15 Korrikut me frymën e koalicionit “MUNDEMI”, do të vijë ndryshimi

Pas 15 Korrikut me frymën e koalicionit “MUNDEMI”, do të vijë ndryshimi. Mundemi më mire në #Barazi, Mundemi më mirë në #Ekonomi, Mundemi më mire edhe në #Stabilitet dhe sigurisht me ne është e mundur një #Ardhmëri më e mirë. Qeverisja jonë do të sjellë #Rend dhe #Disiplinë, nuk do të lejojmë gjykata të kapura, drejtësi selektive, përkundrazi ne do të forcojmë edhe më shumë shtetin e së drejtës, do të fuqizojmë ekonominë e vendit, sepse vetëm ashtu shteti jonë mund të ec përpara drejt Bashkimit Europian.
#MUNDEMI edhe më #Shumë edhe më #Mirë
Të nderuar Besatarë,
Të nderuar Tetovarë,
Ju falenderoi gjithësecilin për angazhimin dhe përkrahjen e fuqishme që po ia jepni Lëvizjes BESA dhe koalicionit “MUNDEMI”. Në një tubim kaq madhështorë dhe me një entuziazëm shumë të madh, erdhëm në fund të fushatës zgjedhore.
Sonte, para Tetovarëve, ne shpalosëm prioritetet tona të qeverisjes, qeverisje kjo e cila do të del pas zgjedhjeve të 15 Korrikut. Tetovën do ta shndërrojmë në një qytet Evropian, me investime të shumta në infrastrukturën, në gjelbërim dhe do të kujdesemi fuqishëm për ruajtjen e hapësirave publike, nga uzurpatorë të ndryshëm.
Pas15 Korrikut me frymën e koalicionit “MUNDEMI”, do të vijë ndryshimi. Mundemi më mire në #Barazi, Mundemi më mirë në #Ekonomi, Mundemi më mire edhe në #Stabilitet dhe sigurisht me ne është e mundur një #Ardhmëri më e mirë. Qeverisja jonë do të sjellë #Rend dhe #Disiplinë, nuk do të lejojmë gjykata të kapura, drejtësi selektive, përkundrazi ne do të forcojmë edhe më shumë shtetin e së drejtës, do të fuqizojmë ekonominë e vendit, sepse vetëm ashtu shteti jonë mund të ec përpara drejt Bashkimit Europian.
Me 15 Korrik, dilni masovikisht në votime, sepse vota për koalicionin tonë është votë kundër rikthimit të regjimit dhe izolimit. Vota për koalicionin “MUNDEMI” do të thotë “Integrim dhe Zhvillim të vendit.

Të fundit