16/07/2024
25.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pas zgjedhjes së Qeverisë së re, pranim-dorëzim zyrtar i funksioneve

Pas zgjedhjes së mbrëmshme të Qeverisë së re për sot është paralajmëruar edhe pranim-dorëzimi zyrtar i funksioneve.

Pas pranim-dorëzimit të funksionit të kryeministrit që ishte paraparë për në orën 9, më pas kryeministri i ri Zoran Zaev së bashku me anëtarët e Qeverisë në mesditë do të ketë takim me presidentin Stevo Pendarovski. Agjenda e sotme e kryeministrit të ri Zaev do të përmbyllet me takim me bashkësinë e biznesit.

Pranim-dorëzim për sot është caktuar edhe në Ministritë e Punëve të Brendshme, Drejtësisë dhe Kulturës, ndërsa deklaratë është paraparë edhe nga zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik, Artan Grubi.

Të fundit