22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

PDSH PRIORITET KA RIMËKËMBJEN EKONOMIKE (VIDEO)

Patia Demokratike Shqiptare mbrëm ka qëndruar në Ladorishtë,Veleshtë, Koroshishtë dhe në Ohër “PDSH do të angazhohet që të inkurajojë zhvillimin e zonave industriale përmes mbështetjes dhe financimit të përpunimit të planeve urbanistike. Në të njëjtën kohë, do të angazhohemi për transparencë në subvencionim të investitorëve të huaj dhe vendorë.” Tha Menduh Thaçi I cili vlerësoi se platforma e PDSH-së është zgjidhje e problemeve që ka prioritet rimëkembjen e ekonomisë.

Ndërkaq Vasfi Doko bartës I listës I kësaj partie në njësin e 5 të zgjedhore tha se është moment I volitshëm që të ndëshkohen ata të cilët na kanë dëmtuar pa masë

Partia Demokratike Shqiptare aktiviteteet e saja partiake sonte doti vazhdoj në likovë.TV KOHA.

Të fundit