23/05/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Përfaqësues të OSBE-së vizitojnë policinë e Tetovës

Përfaqësues të Misionit të OSBE-së të udhëhequr nga shefi I sektorit për zhvillim të policisë në misionin në Shkup Mark Dikson vizituan Sektorin për Punë të Brendshme në Tetovë.“Në kuadër të kësaj vizite, ata realizuan takim me kryeshefin Amir Dalipi, ku gjatë takimit konstruktiv, Dikson e ka vlerësuar me notë të lartë bashkëpunimin e deri tanishëm të OSBE-së dhe SPB-së në Tetovë e realizuar përmes projekteve të shumta që kanë të bëjnë me sferën e preventivës dhe edukimit..Ky bashkëpunim I deritanishëm ka qenë I suksesshëm dhe shpresojmë se edhe në të ardhmen do të vazhdojnë është shprehur në takim kryeshefi I Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë Amir Dalipi” njoftojnë nga policia e Tetovës. Në takim palët janë dakorduar se bashkëpunimi do të ndikojë në përmirësimin e punës së përdtishme profesionale të Sektorit për Punë të Brendshme, sidomos në planin preventin, thonë nga policia e Tetovës.TV KOHA

Të fundit