29/02/2024
10.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Përfundoi Deratizimi në komunën e Tetovës (FOTO)

Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi njofton se sot ka përfunduar DERATIZIMI i jashtëzakonshëm preventiv në qytetin e Tetovës, për asgjësimin e brejtësve dhe dëmtuesve të tjerë;
?Ky proces është realizuar përmes trajtimit të shahteve të kanalizimit me substancën biocide”Brodisan PF”;
#QëndroNëShtëpi #ShpëtoJetë” -thotë Arifi.

Të fundit