25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Përgjegjësi i shërbimit për varrime në Myftininë e Tetovës jep ALARMIN!

Përgjegjësi i shërbimit për varrime në Myftininë e Tetovës Hasan Asani, i njohur edhe si hoxha i Karpallëkut, ka shkruar një status në profilin e tij në Facebook duke alarmuar me numrin e madh të jetëve të humbura dhe duke kërkuar sa më parë të vetëdijësohemi për situatën e vështirë në të cilën ndodhemi!

Statusi i plotë:

Selamu alejkum we rahmetulla
SI THUA AKOMA MENDON SE COVID-19 NUk EKZISTON!
S`është e vërtetë, mendoni se do kaloje, do behet mire, do qetsohet, jane muhabete, jane spekulime… Vakcina v r e t, jo vakcina eshte v d e k j e jo vendosin çip, jo ate e jo kete, eja nje dite te sherbimi i v a rr i m i t dhe rri anash e shiko sa raste paraqiten ne dite tek sherbimi, eja shiko se si funksionon i gjithe procesi ne sherbimin tone, ku me 3 punetore duhet v a r o s e n 10 raste ne dite, vetem tek v a rr e z a t e myslimanëve.

Po te pala maqedone, edhe ata me te njejtat raste, e njejta situate ne qytet,ku jane thirrjet per te kry sherbimin me transport jashta qytetit, ku ne nuk mund t`u pergjigjemi se nuk
mund t`i arrijmë, ku sot i(23.08.2021) une kam 72 raste akoma pa perfundu muaji, ndersa para pandemise 23 deri 25 ka qene maksimumi, po tash i njejti shqetesim eshte edhe tek pala tjeter.

Ti akoma mendon se nuk ekziston covid-19, ti akoma shet mend, ki shprese se do kaloje veq HAJT! Ejaaa dhe shikooo a jane spekulime, do argumente, do vertetim, do realitetin! Merr abdes, lajë syte, jo 3 here po 4 edhe pastaj spekulo, pastaj thuaj jane rrena numrat, pastaj thuaj se hoxhallaret kete presin, kete duan, u kenaqen, eja kenaqu dhe ti, ejaaaaa!

Të fundit