28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Policia dhe inspektorët ndalojnë një dasmë në Dobridoll, në pr anga pronari i lokalit

Dje në ora 17.40, nëpunës policor nga Stacioni policor në Gostivar kanë privuar nga liria M.I(32) nga Dobridolli,

pronar i një lokali në fshatin Dobridoll, për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore në kohë epidemie”.

Pas një paraqitje, nëpunës policor së bashku me inspektor të Inspektoratit Shtetërorë të Tregut kanë kryer kontroll në objektin hotelierik, i cili gjithashtu më herët ka qenë i mbyllur nga ana e inspektorëve.

Gjatë kontrollit në lokal janë gjetur më shumë njerëz të cilët kanë marrë pjesë në festë familjare.

Të fundit