12/04/2024
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Politikanja shqiptare ndahet nga bashkëshorti

Ish-deputetja e Partisë Demokratike dhe njëherësh edhe anëtare e kryesisë në këtë parti, ka vendosur të ndahet nga bashkëshorti Ilir Shqina.

Shqina ka qenë pedagog i Dumës dhe diplomat i ambasadës shqiptare në Slloveni.

Sipas dokumentacionit që është publikuar nga ‘Shqiptarja.com’, është vetë Grida që ka hapur procedurat e divorcit në gjykatë.

Padia civile e saj është regjistruar në sekretarinë e gjykatës së Tiranës dhe në datën 15 shkurt 2019, gjykata e Tiranës me vendimin nr.1057 ka vendosur të divorcojë çiftin.

Të fundit