01/03/2024
9.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prej nesër hiqet ora policore në Maqedoni

Qeveria mori vendim të heqë orën policore duke filluar prej nesër, më datën 27 05 2020.

Kafenetë dhe restorantet hapen nga 28.05.2020 por ditëve ne vijim do te caktohen edhe protokollet përkatëse.

Ndërsa për kufijtë nuk është diskutuar sot.

Të fundit