19/06/2024
25.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prof. Besnik Murati zgjedhet anëtar i Komitetit Ekzekutiv të Federatës Mesdhetare të Karatesë

Anëtari i bordit ekzekutiv dhe nënkryetari i Federatës së Karatesë së Maqedonisë së Veriut Prof. Besnik Murati, është zgjedhur anëtar i Komitetit Ekzekutiv të Federatës Mesdhetare të Karatesë me mandat 4 vjeçar, me këtë Maqedonia ka marrë edhe një përfaqësues tjetër në organizatat ndërkombëtare të karatesë. URIME PROF. BESNIK MURATI /TV KOHA/

Të fundit