25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Protesta për tragjedinë në Tetovë, kërkohet përgjegjësi dhe drejtësi

Në Tetovë u mbajtë protesta si shenjë revolte ndaj zjarrit që dogji spitalin modular në Tetovë. Protestuesit thonë se tani një javë familjarët nuk dinë asgjë se përse ndodhi zjarri dhe askush nuk ka marrë përgjegjësi.

Shtojnë se është absurde që për një spital aq të vogël të kërkohet ndihmë prej jashtë, ndërsa nuk ka kërkuar ndihmë kur kishte raste më të mëdha.

Të fundit