25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria miratoi projekte për 36 komuna për Programin TAV

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 85-të me radhë ka shqyrtuar dhe miratuar pakon e marrëveshjeve për rregullimin e të drejtave të ndërsjella dhe obligimet e ndërmjet palëve të dakorduara për përkrahje financiare të projekteve infrastrukturore të programit TAV.

Pakoja e dytë përfshin 36 komuna, të cilave do t’u miratohen projekte ku ato do të aplikojnë për këtë program dhe me të cilat janë përfshirë realizime infrastrukturore me interes për qytetarët e komunave të përfshira në këtë pako./TV21

Të fundit