18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria shqyrton mundësinë për vazhdimin e llogaritjes verore të kohës

Ministria e Ekonomisë është obliguar nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut që të shqyrtojë mundësitë rreth vazhdimit eventual të aplikimit të llogaritjes verore të kohës me qëllim të kursimeve shtesë në konsumin e përgjithshëm të energjisë elektrike.

Këtë vendim mbrëmë e ka sjellë Qeveria e RMV-së gjatë mbledhjes së 88-të.

Pas shqyrtimit të mundësive, Ministria e Ekonomisë duhet të dorëzojë informacione në Qeveri dhe më pas do të merret vendim.

Të fundit