25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Reket” vazhdon më 25 dhe 26 maj

Seancat për rastin “Reket”, të përcaktuara për 19 dhe 20 maj, shtyhen për më 25 dhe 26 maj, kumtoi sot Gjykata Themelore Penale në Shkup.

“Për shkak të interesit të mediave dhe vëzhguesve nga organizatat joqeveritare dhe ndërkombëtare që e ndjekin gjykimin me KOK. nr. 116/19, në opinion të njohur si ‘Reket’, informojmë opinionin se me kërkesë të prokurorit publik, vazhdimi i seancës kryesore të përcaktuar më 19 dhe 20 maj të vitit 2020, shtyhet”, njoftojnë nga Gjykata Themelore Penale në Shkup

Në seancën e rradhës për “Reket”, është paraparë që fjalë përfundimtare të japin Prokuroria dhe mbrojtja. bs/bsh/

Të fundit