21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rishikimi i buxhetit, vazhdon debate rreth amendamenteve

Komisioni Parlamentar për Financa dhe Buxhet sot do të vazhdojë debatin rreth amendamenteve për rishikimin e buxhetit, në kuadër të seancës së 38-të. Deri më tani janë shqyrtuar 13 nga 204 amendamentet e propozuara dhe asnjëri prej tyre nuk është miratuar. Kjo është dita e gjashtë nga gjithsej dhjetë ditët, që parashikohen në bazë të rregullores për punën e Kuvendit.

Janë parashtruar gjithsej 204 amendamente, nga të cilat mbi 170 nga grupi parlamentar i VMRO-DPMNE, 28 nga Aleanca për Shqiptarët dhe dy nga shumica parlamentare.

Të fundit