24/07/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Riten çmimi i bukës dhe sheqerit në Maqedoni

Gjatë ditës së djeshme në RMV qytetarët janë ballafaquar me ritje të çmimit të produkteve bazë si buka dhe sheqeri. Nga dita e djeshme në markete 1 bukë ka filluar të shitet me çmim prej 30den për dallim nga ajo që shitej më herët 25 den, po ashtu është ritur edhe çmimi i sheqerit i cili nga dje shitet me çmime të reja prej 40den për dallim nga ajo që shitej për 33den ose 35den shkruan TOP24.
Ndryshe më herët u riten çmimet e produkteve tjera si vaji orizi etj.

Të fundit