29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rriten sërish çmimet e derivateve

Komisioni Rregullator për Energjetik njofton se kanë rritur çmimet e derivateve të naftës për shitje me pakicë për 2.48%.
Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUOER BS-98, ЕURODIZEL (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 2.00 denarë/litër.

EUROSUPER BS – 95 do të kushtojë 78.50, ndërsa EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 80.50 për litër.

EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 71.00 denarë.

Çmimi i vajit për djegie ekstra i lehtë 1 (EL-1) do të jetë 71.00 denarë për litër.

Të fundit