23/04/2024
6.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rruga rajonale Veles-Gradsko është mbyllur për komunikacion nga ora 08 deri në 16

Për shkak të vendosjes së rrjetit mbrojtës në Rrugën rajonale P1102, aksi Veles-Gradsko do të mbyllet për komunikacion deri më 3 shkurt në periudhën nga ora 08:00-16:30, njoftoi LAMM.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore, nëpër rrugë kryesisht të thata.  Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM komandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektimin e sinjaleve të vendosura të komunikacionit e veçanërisht drejtim të kujdesshëm të automjetit, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore dhe lugina të lumenjve ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për akset rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit