22/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sali: Nuk dorëhiqem – në AAA s’ka ankesa për punën time

Kërkesën e disa aktivistëve të Alternativës nga dega e Çairit për dorëheqje, ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, ka refuzuar ta komentojë me arsyetimin se në organet e partisë nuk ka pasur ankesa për punën e tij. Sipas tij ankesat vijnë nga individ të caktuar dhe jo nga strukturat e parisë.
“Nuk ja vlen të përgjigjem në këtë pyetje për shkak se dega e Çairit e mohoi këtë qëndrim dhe ata që kërkojnë dorëheqjen time janë individ të caktuar të cilët marrin pjesë në organe të ndryshme të partisë dhe asnjëherë deri më tani asnjë lloj pakënaqësie nuk është shprehur në organet partiake.”,- tha ministri i shëndetësisë, Bekim Sali.

Të fundit