29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Seanca e Komisionit Kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri

Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, ku në rendin e ditës janë dy vendime për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës në misone ndërkombëtare.

Vendimi i parë është për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës në misionin ALTEA në Bosnjë e Hercegovinë për periudhën nga korriku i vitit 2023 deri në periudhën janar të vitit 2024, ndërsa vendimi i  dytë për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës në operacionet e Bashkimit Evropian “EUTM RCA” në Republikën e Afrikës Qendrore.

Të fundit