24/06/2024
18 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sejdiu: “Me Ka Krejt, do ndërtohet kanalizimi dhe ujësjellësi në Rogle”

Zhelinë – “ROGLA HEROIKE!
Para banorëve të Rogles, promovuam dhe u zotuam se së shpejti do të nisim me punimet e ndërtimit të rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellësi. Ky projekt do të bëhet Me Ka Krejt!”, ka nënvizuar kandidati i BESËS, për Zhelinën, Blerim Sejdiu.

Të fundit