13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shkarkohet prokurorja speciale Katica Janeva

Këshilli i Prokurorëve Publikë në seancën e jashtëzakonshme unanimisht ka shkarkuar prokuroren speciale Katica Janevën, e cila është në paraburgim për shkak të rastit “Haraçi”.

“Këshilli i Prokurorëve Publikë në seancën e sotme unanimisht vendosi për shkarkimin nga funksioni i prokurores speciale Katica Janevës për shkak të kryerjes të punës në mënyrë joprofesionale, joligjore dhe jo etike”, deklaroi kryetari i Këshillit të Prokurorëve Publikë, Aco Kolevski pas mbarimit të seancës.

Ai tha se të hënën do të vazhdojë seanca në të cilën do të diskutohet për prokurorët e PSP-së ku do të konstatohet se kur do tu mbarojë mandati i tyre./Telegrafi/

Të fundit