21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shkollat fillore në komunën e Tetovës po pregaditen për regjistrimin e nxënësve në klasën e parë, për vitin shkollor 2020/2021.

Shkollat fillore në komunën e Tetovës po pregaditen për regjistrimin e nxënësve në klasën e parë, për vitin shkollor 2020/2021.
Ky proces do të bëhet duke respektuar të gjitha protokolet shëndetësore për mbrojtje, dhe dezinfektim të hapësirave të brendshme

Të fundit