12/07/2024
32.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shkup: Kreu pagesa personale me kartelë të huaj bankare, zbulohet nga policia

Sektori për Punë të Brendshme në Shkup, Njesiti për krime ekonomike dhe kibernetike, ka ndërmarrë masa dhe aktivitete për evidentimin e veprës penale “Punë dhe kryerje të shërbimeve me kartelë bankare të rrejshme”, sipas nenit 274-b, nga kodi penal.

Personi me inicialet M.A nga Shkupi ka denoncuar në polici se gjatë muajit Prill të vitit 2022 pa dijeninë dhe pajtueshmërinë e tij, dy herë është shfrytëzuar kartela e tij bankare duke minusuar gjithsej shumën prej 18.200 denarëve.

Menjëherë janë marrë masat për evidentimin e rastit dhe njesiti për krime ekonomike dhe kibernetike ka konstatuar se personi që ka kryer veprimin anti ligjor është personi me inicialet D.A.

Njësiti për krime ekonomike dhe kibernetike i ka dorëzuar lëndën Prokurorisë Publike në Shkup për parashtresa përkatëse.

Të fundit