13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shoqata “Gjithë Ballkan”Tetova po brendizohet po e kthejmë atë në një qytet ndërkombëtarë

Shoqata “Gjithë Ballkan” luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kombëtare në qytetin e Stambollit dhe më gjerë. Andaj, me Fadil Kush, kryetar i shoqatës në fjalë biseduam gjerë e gjatë për shumë tema të rëndësishme si në aspektin kulturor po edhe ato politike. Si asnjëherë më parë, Tetova po brendizohet dhe me politikat tona të mirëfillta zhvillimore po e kthejmë atë në një qytet ndërkombëtarë, një qendër të kulturës dhe më gjerë.
Faleminderit për mikpritjen miku jonë, Fadil Kush! TV KOHA

Të fundit