19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shpallet konkursi për hartim të Master Planit për “Kompleksin Memorial Adem Jashari” në Prekaz

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur sot të hapur konkursin për hartim të Master Planit për “Kompleksin Memorial Adem Jashari” në Prekaz.

Pas formulimit të detyrës projektuese nga Komisioni i Ekspertëve si dhe pas miratimit të kushteve, kritereve dhe procedurave nga Qeveria e Republikës së Kosovës, është shpallur Konkursi i projektimit.

Afati i fundit për dorëzim të propozimeve është data 07.07.2023.

Për informata më të hollësishme rreth këtij aktiviteti të prokurimit: https://e-prokurimi.rks-gov.net/…/DokumentPodaciFrm…

Të fundit