12/07/2024
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shtyhet gjykimi për rastin “Besa Trans”

Është shtyrë seanca për gjykimin në rastin “Besa Trans”. Arsyeja për këtë është mungesa e përfaqësuesit të Doganës si dëshmitar i propozuar nga Prokuroria Publike, informon Zhurnal.

Pronari i Besa Trans, Bekim Haxhiu, dhe përfaqësuesi i personit juridik “Besa Trans”, Shaban Hoxha, më parë u sqaruan se nuk ndjehen fajtor për “falsifikim të dokumenteve” vepër penale për të cilën ata ngarkohen.

Sipas akuzës, Haxhiu si menaxher i kompanisë “Besa Trans”, përmes shoferëve të autobusëve në pronësi të firmës, ka përdorur dokumente të falsifikuara – çertifikatë nga licenca për kryerjen e transportit ndërkombëtar.

Procesin e udhëheqë gjykatësi Ivica Stefanovski, përfaqësues i akuzës është prokurori Vlladimir Milloshevski.

Përndyshe më 23 nëntor 2021 në Struma të Bullgarisë humbën jetën gjithsej 45 udhëtarë nga djegja e autobusit./Zhurnal.mk

Të fundit