22/06/2024
21.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Si u hodh poshtë ekspertiza gjermane për djegien e spitalit modular në Tetovë, IRL publikon audio-regjistrimin (VIDEO)

Me miratimin e rendit të ditës filloi diskutimi për nevojën për ndryshimin e Kushtetutës. Pika e parë dhe e vetme e rendit të ditësh ishte Propozimi për ndryshimin e Kushtetutës, dhe i njëjti ishte miratuar me 70 vota “për”.
Për votimin e nevojës për ndryshime kushtetuese janë të nevojshme 80 deputetë.
Në momentin kur rendi i ditës është votuar me 70 vota, opozita ka duartrokitur sepse pushteti nuk kishte 80 deputetët. /SHENJA/

Të fundit