22/07/2024
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sindikata e SHA Posta do të informojë për gjendjen aktuale në ndërmarrje

Sindikata e SHA Posta e Maqedonisë së Veriut sot do të informojë për gjendjen aktuale, në të cilën ndodhet kompania.

Siç është paralajmëruar, ata do të përcjellin shqetësimet e punonjësve “për mbijetesën dhe të ardhmen e Postës të shkaktuar nga kriza e rëndë financiare dhe organizimi i dobët i veprimtarisë, për ruajtjen e vendeve të punës dhe pasigurinë për pagesën e rregullt të pagave për periudhën e ardhshme, për mungesën e dialogut social”, si dhe për “politikën e keqe të personelit, kushtet e këqija të punës dhe organizimin e punës”.

Të fundit