24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot do të zgjedhet përbërja e re e KSHZ-së

Në seancën e sotme, Kuvendi do të zgjedhë një kryetarin dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror Zgjedhor dhe Komisionit për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga Diskriminimi.

Deri më tani, vetëm OBRM-PDUKM ka konfirmuar mbështetjen e saj për Aleksandar Dashtevski për kryetar të KSHZ-së, ndërsa emrat e tjerë nuk janë njoftuar zyrtarisht.

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, caktoi një seancë të re plenare mbrëmë, pasi Komisioni për Zgjedhjet dhe Emërimet miratoi dje listën e kandidatëve për anëtarë të KSHZ-së. Xhaferi më pas paraqiti këtë listë me emrat e 14 kandidatëve të regjistruar në partitë që duhet të deklarojnë kë do të mbështesin./Telegrafi/

Të fundit