25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot fillon vaksinimi i mësimdhënësve

Imunizimi i mësimdhënësve dhe të punësuarve në shkolla do të fillojë nga dita e sotme në të gjithë shtetin. Kështu njoftoi Ministria e Shëndetësisë, duke llogaritur se që nga shtatori planifikohet viti shkollor 2021/2022 të fillojë me prani fizike në hapësirat shkollore, ndryshe nga viti i kaluar shkollor që u zhvillua kryesisht online.

Ministria e Shëndetësisë

“Informojnë se duke filluar nga e hëna do të vaksinohen të punësuarit në shkollat fillore dhe të mesme në vend, ndërsa javën e ardhshme do të fillojë regjistrimi i terminëve edhe për vaksinimin e të punësuarve në arsimin e lartë”.

Të fundit