24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot ja kaloj ditës së djeshme , gjatë 24 orëve të fundit 364 raste të reja të COVID -19 -Tetovë 19 raste të reja

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 2140 teste dhe 364 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në:
-Shkup 184
-Kumanovë 13
-Dibër 1
-Shtip 13
-Prilep 12
-Tetovë 19
-Strugë 6
-Veles 4
-Manastir 10
-Ohër 4
-Kavadarci 5
-Gostivar 4
-Gjevgjeli 5
-Strumicë 21
-Kriva Palankë 5
-Radovish 11
-Koçani 17
-Probishtip 2
– Makedonski Brod 1
-Berovë 3
-Valandovë 3
-Vinicë 2
-Delçevë 4
-Sveti Nikole 11
-Kërçovë 3
-Negotinë 1
Humbën jetën 3 pacientë, një nga Ohri (73), një nga Gostivari (62) dhe një nga Radovishi (72).
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 106 pacientë të shëruar nga:
-Shkup 35
-Kumanovë 12
-Dibër 2
-Shtip 3
-Prilep 16
-Tetovë 6
-Strugë 3
-Veles 4
-Manastir 4
-Ohër 4
-Kavadarci 1
-Gostivar 1
-Gjevgjeli 1
-Strumicë 4
-Kriva Palankë 3
-Probishtip 1
-Makedonski Brod 2
-Sveti Nikole 2
-Kërçovë 1
-Resnje 1
Deri më tani, një total prej testeve 201512 të COVID -19 janë kryer në vend. Nuk ka testime nëpërmjet skriningut.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 19777, numri i pacientëve të shëruar është 15855, numri i atyre që humbën jetën është 775 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3147.

Të fundit