18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot Komisioni shqyrton lejimin e dasmave në restorante

Komisioni për sëmundje infektive sot do të shqyrtojë këresat e sektorit të hotelierisë.

Oda e Pavarur e Hotelierëve kërkon që të mos kufizohet orari i tyre i punës ndërsa paralelisht të lejohet muzika e gjallë, më shumë persona në një tavolinë,

si dhe lejimi i dasmave me më shumë persona por me protokole të caktuara.

Ministri I Shëndetësisë Filip[e është I mendimit se ndonëse nuk ka përkeqësim të gjendjes epidemiologjike, masat që janë në fuqi të mbesin të tilla të paktën edhe për një jave.

Të fundit