26/05/2024
13.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot mbahet dita e dytë e konferencës “Viti i mundësive të reja” organizuar nga Qeveria e Maqedonisë

FacebookTwitterMessengerViberWhatsAppShare
Konferenca vjetore “Viti i mundësive të reja” që e organizon Qeveria vazhdon sot me panel diskutim me temë “Maqedonia e Veriut si hap energjetik i gjelbër – si të shndërrohet kriza në mundësi”.

Në panelin e parë do të flasin kryeministri Dimitar Kovaçevski si dhe ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.

Qëllimi i konferencës vjetore në fjalë është që përmes diskutimit të bëjë një përmbledhje të masave të qeverisë në vitin 2022, me theks në drejtimet dhe vizionin e ardhshëm për vitin e ri 2023.

Të fundit