18/06/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot publikohen rezultatet e maturës shtetërore

Drejtoresha e Qendrës Shtetërore të Provimeve, Elizabeta Naumovska sot do t’i kumtojë rezultatet e provimeve eksterne të maturës shtetërore qershor 2021.

Këtë vit shkollor për maturën shtetërore janë paraqitur 15.294 maturantë, prej tyre 7050 me gjimnaz, 7983 me arsim të mesëm profesional dhe 261 të arsimit të mesëm të arteve, informuan nga Qendra Shtetërore e Provimeve.

Të fundit